Unitouch Logo

Waarom bestelzuilen ook een slimme investering zijn voor kleine snackbars

Waarom bestelzuilen ook een slimme investering zijn voor kleine snackbars

De laatste jaren zien we een groeiende trend van selfservice bestel- en betaalpunten in de horeca. Bestelzuilen zijn niet langer voorbehouden aan grote fastfoodketens; ze zijn nu ook een haalbare optie voor kleine snackbars en cafetaria’s. Hier zijn vijf overtuigende redenen waarom bestelzuilen zeker een toevoeging zijn voor jouw snackbar.

1. Betaalbare standaardoplossingen ook voor kleine ondernemers

Bestelzuilen zijn tegenwoordig beschikbaar in diverse formaten en prijsklassen, waardoor ze ook voor kleine ondernemers toegankelijk zijn. of je nu kiest voor een compacte baliezuil, een wandmodel of een vrijstaande zuil, de kosten zijn aanzienlijk gedaald. hierdoor kunnen zelfs de kleinste snackbars profiteren van de voordelen van digitalisering zonder een grote investering te doen. deze betaalbare oplossingen maken het mogelijk om de McDonald’s-ervaring naar jouw buurtcafetaria te brengen.

2. Verhoogde omzet door upselling

Een van de grootste voordelen van bestelzuilen is hun vermogen om bijverkoop te stimuleren. bestelzuilen tonen automatisch suggesties voor extra’s zoals sauzen, drankjes en upgrades, vaak met aantrekkelijke foto’s. dit leidt tot een hogere gemiddelde besteding per klant, soms tot wel 20% meer. door strategisch aanbiedingen en populaire items te promoten, kun je jouw winst verder vergroten.

3. Efficiëntie en kostenbesparing met bestelzuilen

Het vinden en behouden van personeel is een voortdurende uitdaging, vooral met stijgende loonkosten. een bestelzuil fungeert als een perfecte medewerker die nooit ziek is, altijd beleefd en efficiënt werkt. dit verlaagt niet alleen je personeelskosten, maar verhoogt ook de efficiëntie in het bestel- en betaalproces. de initiële investering in een bestelzuil wordt snel terugverdiend doordat je minder personeel nodig hebt en de personele inzet geleidelijk kunt afbouwen.

4. Snellere doorloop en minder wachttijd

Bestelzuilen helpen wachtrijen te verminderen en versnellen het bestelproces, wat resulteert in een hogere doorloopsnelheid en meer bestellingen per uur. dit verbetert niet alleen de klanttevredenheid, maar verhoogt ook de winstgevendheid van je snackbar. met een afhaalscherm kun je bovendien de rust in de zaak bewaren en menselijke fouten bij bestellingen voorkomen, wat weer bijdraagt aan een betere klantbeleving.

5. Verbeterde klantbeleving met selfservice

In de moderne fastservice-industrie draait alles om gemak en snelheid. klanten zijn gewend aan digitale interfaces en de vraag naar selfservice-oplossingen groeit. met een bestelzuil kunnen je klanten eenvoudig door het menu navigeren en in hun eigen tempo bestellen, wat de klanttevredenheid verhoogt. niet alleen jongeren, maar ook oudere generaties waarderen het gemak van selfservice, wat bijdraagt aan een verbeterde algehele klantbeleving.

Conclusie

Bestelzuilen bieden tal van voordelen voor kleine snackbars, van kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen tot verhoogde omzet en een betere klantbeleving. Door te investeren in een bestelzuil, kun je jouw snackbar naar een hoger niveau tillen en concurrerend blijven in een steeds digitaler wordende markt. Bestelzuilen zijn dus ook zeker goed voor kleine ondernemingen.

Aarzel niet langer en ontdek de mogelijkheden die bestelzuilen jouw zaak kunnen bieden. Unitouch kan je hierbij helpen en biedt de perfecte oplossingen om jouw selfservice-ervaring te optimaliseren.


Kom in contact!

Ontdek meer blogs

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.