Unitouch Logo

Onze missie

“Het ontwikkelen en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige producten, die de schakel vormen tussen u, uw leveranciers, uw accountant en uw klanten.”

Prestatie

Prestatie van ons prduct en van uw onderneming gaan hierbij hand in hand. Resultaat: Unitouch zorgt voor meer werkplezier, bij u en uw werknemers! We garanderen de beste kwaliteit van ons eindproduct. 

Afrekensystemen Branches

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van producten wordt naast effectiviteit ook veel belang gehecht aan gebuikersgemak. Ondanks alle mogelijkheden die onze producten bieden moet het bovenal voldoen aan onze kernwaarden: eenvoud, snelheid en betrouwbaarheid.

Onderscheidend

Onze afrekensystemen onderscheiden zich door het achterwege laten van overbodige informatie en de inzet van slechts een minimaal aantal handelingen. Dat scheelt tijd en tijd is kostbaar voor uw klanten en uw onderneming.

Advies

Belangrijk in onze filosofie is dat u als klant kan rekenen op een eerlijk en goed advies met betrekking tot het gebruik van onze producten binnen uw onderneming. 

FAQ

We maken elk systeem op maat voor jouw bedrijf. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek leggen we jou alles uit.

Natuurlijk! Wij bieden 24/7  support op al onze kassasystemen, handhelds en meer.

Bel of mail onze support afdeling, we helpen je zo snel mogelijk verder.

Natuurlijk, kijk voor alle dealers op de pagina dealers in het menu.

We hebben een handige informatiefolder beschikbaar boordevol uitleg over onze afrekensystemen. Vraag er naar bij ons of een van onze dealers.

HeyTom.eu is ons online bestelsysteem van Unitouch. We koppelen je bestaande kassa aan een online omgeving zodat je klanten online kunnen bestellen.

We hebben een demo omgeving die we je maar al te graag willen laten zien. Je hebt inzicht in allerlei belangrijke gegevens zoals tafelbestellingen, personeel en omzet in de vorm van grafieken en statistieken.

We snappen dat je niet alles uit sommige systemen kunt halen. Daarom hebben we alle ontwikkeling zelf in huis om een vlotte, flexibele en professionele service te bieden waardoor jouw kassasysteem in een mum van tijd live is. Overschakelen van andere systemen zoals Booq of Lightspeed is geen enkel probleem. Wij nemen de volledige service uit handen.

Groei met je bedrijf en automatiseer je systemen

Ga aan de slag met Unitouch Afrekensystemen en ontvang direct meer informatie.

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.