Het afrekensysteem met de oplossing voor de Horeca

Voor zowel restaurants, cafetaria, en cafés biedt Unitouch een geschikt afrekensysteem. Met een afrekensysteem van Unitouch kunt u snel schakelen binnen uw horecazaak.

Een geschikt afrekensysteem voor uw restaurant

Ook voor uw restaurant heeft Unitouch een systeem die zorgt voor snelle en soepele communicatie tussen de bediening en de keuken. Zo kunt u direct aan tafel bestellingen opnemen en kan je gebruikmaken van handige look-ups en menu’s. Koppelingen met keukenmonitoren, betaalterminals of financiële administratie zijn eenvoudig te realiseren.

Een geschikt afrekensysteem voor uw cafetaria of frituur

Kwaliteit en snelheid worden gewaarborgd met een systeem van Unitouch in uw cafetaria. Unitouch biedt u vet-, vuil- en vloeistofbestendige systemen. U kunt gebruikmaken van handige look-ups. Telefonische bestellingen kunnen direct worden verwerkt in de kassa. Ook kunt u werken met pucks die de klant hoort afgaan wanneer de bestelling gereed is. Meenemen of hier opeten wordt zichtbaar op de bon vermeld. 

Een geschikt afrekensysteem voor uw café

Uiteraard heeft Unitouch voor cafés ook vele mogelijkheden. Unitouch sorteert bestellingen automatisch en snel op volgorde, waardoor u nog sneller en efficiënter kunt werken. Registreer namelijk elke bestelling direct op tafel, klantnaam of barkruk. Met de handige Unitouch handheldsystemen kunt u direct opnemen aan tafel of op het terras. Ook gesplitst betalen kan mogelijk worden gemaakt. Het barscherm heeft kleurcodes, waardoor u effectiever kan bedienen. Vaste klanten kunt u een voorschot laten betalen op de rekening.

Eenheid

De hoogwaardige Unitouch producten vormen de schakel tussen u, uw leveranciers, uw accountant en uw klanten.

Snelheid

Unitouch afrekensystemen onderscheiden zich van anderen door het achterwege laten van overbodige informatie en de inzet van een minimaal aantal handelingen.

Betrouwbaarheid

U kunt als klant rekenen op een eerlijk en goed advies met betrekking tot het gebruik van onze producten.

Unitouch is dé alleskunner voor uw zaak

Unitouch biedt een totaalconcept aan afrekensystemen voor de horeca. U leest op onze website al vele mogelijkheden, maar staat uw toepassing er niet tussen? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden.

Unitouch X1580 kassasysteem

In welke horecabranche wil jij doorgroeien?

Waar heb jij onze afrekensystemen voor nodig? Kies jouw branche en wij helpen je groeien.

Horeca klanten die werken met Unitouch