Ontdek
HeyTom.eu
Online Bestellen

Zorg dat jouw business klaar is om te groeien! Ontdek systemen van Unitouch die naadloos op elkaar aansluiten.

Maak je eigen bestelsite

Hét online platform waar de gast je gerechten kan bestellen en afrekenen om vervolgens af te halen, te laten bezorgen of te reserveren. Bied je volledige menukaart online aan op je eigen bestelsite. Ontvang direct de bestelling via e-mail of Unitouch kassasystemen. Laat seasonality’s zien en ontvang makkelijk betalingen via iDeal, Bancontact en Payconiq. HeyTom is snel, makkelijk en lokaal.

WebOrder

Je eigen bestelsite maken hoeft niet moeilijk te zijn.

Vanuit onze Backoffice koppel je artikelen aan je shop, wij maken de layout en je kunt van start.

Kies zelf welke filters je wilt gebruiken, zodat uw klanten snel hun producten kunnen vinden.

QR Bestelling

Vang personeelstekort op door gasten QR bestellen op bv. tafels aan te bieden. De gast kan zo zelf bestellen en uw geeft aan of het aan tafel gebracht wordt of dat het aan de bar afgehaald moet worden. Steeds meer mensen voelen zich fijn bij selfservice. Je kan rustig je drinken en eten uitkiezen en stuurt het foutloos door.

Selfservice Kiosk

Je eigen bestelsite vast in de winkel als SelfService Kiosk. Verhoog je omzet door klanten zelf hun bestelling te laten ingeven. Wachtrijen worden vermeden en je doet makkelijk bijverkopen. De klant voert zijn bestelling in, rekent af en de bestelling staat direct bij u in de kassa.

Met welke afrekensystemen wil jij doorgroeien?

Waar heb jij onze afrekensystemen voor nodig? Kies jouw oplossing en wij helpen je groeien.

Klanten die werken met de systemen van Unitouch