Unitouch Logo

Ervaringen van klanten

Echte ervaringen van klanten die werken met een Unitouch afrekensysteem.

Onze klanten

De kern van ons succes ligt natuurlijk bij onze klanten. Laat je inspireren door de verhalen en ervaring die zij met ons hebben. Ten slotte hoor je het liever van de gebruiker zelf of een Unitouch Afrekensysteem iets voor jou is.

Waarom kies je voor Unitouch

“Gelegen op een A-locatie, zochten wij een systeem dat aan al onze wensen voldeed, dat vonden we in Unitouch. Het werkt eenvoudig, snel en vooral overzichtelijk en foutloos.”
Willco Francke
t'Gerecht ,Terneuzen
“Live sportwedstrijden en evenementen geven een ongekende sfeer en drukte. Om die drukte goed te kunnen stroomlijnen, ordenen en registreren werken wij al jaren met Unitouch.”
Charles Fonteijn
Sally o’Briens, Zwolle
“Een ideale plek om heerlijk te eten in een fijne ambiance in combinatie met Unitouch zorgt ervoor voor dat de gasten snel en foutloos worden geholpen.”
Arnold Conquet
Grandcafé De Bastille, Groningen

Overtuigd van de kracht van Unitouch?

Neem contact op en ga direct aan de slag met onze afrekensystemen.

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.