De Drie Gezusters

Bij De Drie Gezusters is iedereen welkom. We streven er namelijk naar om de huiskamer van Groningen te zijn. Onder de Martinitoren – door Groningers omgedoopt tot d’Olle Grieze – geniet je in het Grand Café & Terras van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters is De Drie Gezusters de aangewezen plek voor feestelijke activiteiten. Het decor biedt plek voor verjaardagsfeesten, barbecues, cocktailworkshops, bierproeverijen en nog veel meer arrangementen. Daarnaast heeft De Drie Gezusters diverse vergaderlounges beschikbaar.

Een eigen Gin

Wist je dat De Drie Gezusters haar eigen gin heeft? Samen met Mr. Mofongo’s Distillery hebben de drie zussen een ware Groningse gin op de markt gebracht met jeneverbes, mosterdzaad, kruidnagel en een vleugje Groningse nuchterheid. Niet te missen tijdens je bezoek aan De Drie Gezusters. Samen met Groningse brouwerij BaxBier heeft De Drie Gezusters daarnaast drie bieren gebrouwd: de Blond, IPA en Weizen zijn perfecte dorstlessers na een lange werkdag en bieden je het beste van de drie zussen in een glas met schuimkraag.

Een grote Horeca familie

De Drie Gezusters is een grote horecafamilie aan de zuidkant van de Grote Markt. Onder haar kapstok vallen naast het Grand Café & Terras ook Boutique Hotel De Doelen, Sports Bar De Groote Griet, Café Hoppe en De Drie Gezusters Upstairs.