Ontdek
Unitouch
Kassasystemen

Zorg dat jouw business klaar is om te groeien! Ontdek systemen van Unitouch die naadloos op elkaar aansluiten.

Elke perfecte oplossing voor jouw Restaurant!

Een snelle en soepele communicatie tussen de bediening en de keuken helpt u uw gasten beter te verzorgen. Dit kan natuurlijk op diverse manieren, kiest u voor de tradionele keukenbon of voor de geavanceerde mogelijkheden van de totaal vernieuwde keukenmonitor? Unitouch biedt u altijd de oplossing op maat!

Unitouch X-1580

De alleskunner voor uw zaak
Deze stijlvolle kassa met tabletdesign past perfect op uw bar en kan zowel staand als hangend geplaatst worden. Met een nieuw touchscreen met betere beeldkwaliteit en hogere duurzaamheid. Het scherm is ongevoelig voor warmte, trillen en is spatwaterdicht. Je kan eenvoudig inloggen met een unieke code, toets of sleutel. Uitbreidbaar met extra printer(s), handterminals, backoffice etc.
Horeca kassa X1580 Unitouch
Horeca kassa X1570 Unitouch

Unitouch U-1570

Nieuwe staande robuuste kassa
De perfecte kassa voor o.a. het café, waarop u met meerdere obers kunt werken. Zowel staand als hangend te plaatsen. Ongevoelig voor warmte, trillen en is spatwaterdicht. Je kan inloggen met een unieke code, toets of sleutel. Uitbreidbaar met extra printer(s), handterminals, backoffice, etc.

Unitouch X-1050

Compacte kassa voor als je weinig ruimte hebt
Deze stijlvolle kassa met tabletdesign past perfect op uw bar en kan zowel staand als hangend geplaatst worden. Dit is de ideale kassa voor een klein café, snackbar of kantine. Met een ingebouwde thermische bon-printer. Heeft een duidelijk 2-regelig klantendisplay en een 10,1 inch touchscreen. Je kan eenvoudig inloggen met een unieke code, toets of sleutel. Uitbreidbaar met extra printer(s), handterminals, backoffice, etc.
Horeca kassa X1050 Unitouch

Met welke afrekensystemen wil jij doorgroeien?

Waar heb jij onze afrekensystemen voor nodig? Kies jouw oplossing en wij helpen je groeien.

Klanten die werken met de systemen van Unitouch