Het afrekensysteem met de oplossing voor wellness

Zorg dat jouw business klaar is om te groeien! Ontdek systemen van Unitouch die naadloos op elkaar aansluiten.

Elke perfecte oplossing voor jouw wellness!

Toegang, horeca, retail, planning & reservatie in één oplossing met een centraal afrekensysteem. Samen met onze automatiseringspartners X-Plan en Koole Controls zijn wij dé partner bij uitstek en marktleider in wellnessbranche. 

Totaaloplossing

Implementatie van deze totaaloplossing bij wellnessbedrijven resulteert direct in grote efficiency verbetering, kostenverlaging en verbeterde service naar de gast. Het product maakt onder andere gebruik van persoonlijke polsbandjes waarin software is opgenomen waardoor de gast op een gemakkelijke manier gebruik kan maken van allerlei voorzieningen van de accomodatie.

Voordelen voor jou als wellness aanbieder

Het bestedingsniveau van de bezoeker wordt door toepassing van deze totaaloplossing positief beinvloed en onderscheidt zich doordat het inspeelt op de vraaggerichte benadering van de consument. Het biedt tevens de mogelijk om op maat gerichte producten aan de bezoeker aan te bieden wat de klantenbeding ten goede komt.

Reserveringssysteem

Volledig geïntegreerd met mogelijkheid tot online reservatie

Flexibiliteit

Plannen en optimaliseren van roosters behandelruimtes en personeel; direct automatische aanpassing bij uitval door ziekte personeel of afmelding gasten

Compleet

Complete verwerking van reservatie tot aan de dagafsluiting

Totaalfactuur

Overzichtelijke totaalfactuur; van behandeling tot aan de horecatransacties. Alles komt op één bon

Ontvang direct bestelllingen vanaf tafels

HeyEmma.eu tafelbestellingen
Vang personeelstekort op door gasten QR bestellen op bv. tafels aan te bieden. De gast kan zo zelf bestellen en je geeft aan of het aan tafel gebracht wordt of dat het aan de bar afgehaald moet worden.
CQ code bestellen met Unitouch 2

In welke horecabranche wil jij doorgroeien?

Waar heb jij onze afrekensystemen voor nodig? Kies jouw branche en wij helpen je groeien.

Horeca klanten die werken met Unitouch