Unitouch Logo

Hoe eenvoudig is het om een horecakassasysteem te installeren en te gebruiken?

Hoe eenvoudig is het om een kassasysteem te installeren en te gebruiken?

In de dynamische wereld van de horeca is een efficiënt kassasysteem onmisbaar. Veel ondernemers vragen zich af hoe eenvoudig het is om zo’n systeem te installeren en te gebruiken. Bij Unitouch begrijpen we dat gemak en gebruiksvriendelijkheid essentieel zijn. Daarom hebben we een proces ontwikkeld dat je volledig ontzorgt. In deze blog beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over onze diensten en leggen we uit hoe wij het installatieproces zo soepel mogelijk maken.

Als ik voor jullie kies als klant, hoe gaat het dan in zijn werk?

Wanneer je als horecazaak de keuze maakt om met Unitouch in zee te gaan, ontzorgen wij je van A tot Z. De implementatie, installatie en nazorg zijn voor ons namelijk even belangrijk. Onze aanpak garandeert dat je kassasysteem vanaf dag één optimaal functioneert. We beginnen met een grondige inventarisatie van jouw specifieke behoeften en wensen. Vervolgens verzorgen we de complete implementatie van het systeem. Onze experts zorgen ervoor dat alles perfect is geïnstalleerd voordat ze vertrekken, zodat je direct zonder problemen aan de slag kunt.

Hoelang duurt het voordat ik volledig met jullie kassasystemen aan de slag kan en alles is geïnstalleerd?

Standaard hebben wij een levertermijn van 4 à 6 weken na ontvangst van de artikelen. Dit betekent dat je binnen deze periode volledig operationeel bent met ons systeem. Wij zorgen ervoor dat de installatie snel en efficiënt verloopt, zodat je geen kostbare tijd verliest.

Bieden jullie ook trainingen aan om te werken met jullie systemen?

Ja, bij de implementatie van ons systeem bieden wij standaard een training aan voor zowel de werking van de kassa als de backoffice. Hierdoor kunnen jij en je team direct vertrouwd raken met alle functionaliteiten. Extra trainingen zijn altijd op aanvraag beschikbaar, zodat je team altijd up-to-date blijft met de nieuwste functies en mogelijkheden van ons systeem.

Unitouch: Jouw partner in horecatechnologie

Bij Unitouch nemen we alles uit handen, van implementatie tot nazorg. Onze systemen zijn volledig modulair en werken als een blokkendoos. Dit betekent dat we eenvoudig onderdelen zoals bar- en keukenschermen kunnen toevoegen wanneer jouw bedrijf groeit of verandert. Ons doel is om jouw horecabedrijf te ondersteunen met een systeem dat niet alleen eenvoudig te installeren en te gebruiken is, maar dat ook mee kan groeien met jouw succes.

Met een modulair kassasysteem van Unitouch ben je verzekerd van een oplossing die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen. Dankzij onze uitgebreide training en support kan jouw team snel en efficiënt aan de slag, wat resulteert in een verbeterde klantbeleving en hogere omzetten.

Wil je meer weten over onze oplossingen of een demo aanvragen? Bezoek onze website en ontdek hoe Unitouch jouw horecabedrijf kan transformeren.


Kom in contact!

Ontdek meer blogs

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.