Unitouch Logo

Kassa systeem kopen: Veelgestelde vragen beantwoord

Het kopen van een kassa systeem is een belangrijke stap voor elke winkelier of horecaondernemer. Een goed kassa systeem kan je bedrijfsvoering aanzienlijk efficiënter maken, maar er zijn veel vragen die opkomen voordat je een beslissing neemt. In deze blog beantwoorden we enkele veelgestelde vragen om je te helpen bij het kiezen van het juiste kassa systeem voor jouw bedrijf.

Wat is een kassa systeem?

Een kassa systeem is een combinatie van hardware en software die gebruikt wordt om transacties in een winkel of horecagelegenheid te registreren en verwerken. Het helpt bij het bijhouden van verkopen, voorraadbeheer, klantgegevens en vaak ook personeelsbeheer.

Waarom zou ik een modern kassasysteem kopen?

Een modern kassa systeem biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele kassa’s. Enkele voordelen zijn:

  1. Efficiëntie: Automatische berekeningen en integratie met andere systemen besparen tijd.
  2. Voorraadbeheer: Realtime inzicht in je voorraad helpt bij het beheren van bestellingen en het voorkomen van tekorten.
  3. Rapportage: Gedetailleerde rapporten over verkopen, omzet en klantgedrag helpen bij het maken van strategische beslissingen.
  4. Klantenservice: Snellere en nauwkeurigere transacties verbeteren de klantervaring.
  5. Integraties: Mogelijkheden om te integreren met online winkels, boekhoudsoftware en andere bedrijfsapplicaties.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een kassa?

Bij het kiezen van een kassa systeem zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden:

  1. Gebruiksgemak: Zorg ervoor dat het systeem intuïtief is en gemakkelijk door jouw team te gebruiken.
  2. Functionaliteiten: Denk na over de specifieke behoeften van jouw bedrijf, zoals tafelbeheer voor restaurants of barcodescanners voor winkels.
  3. Schaalbaarheid: Kies een systeem dat kan meegroeien met je bedrijf.
  4. Kosten: Vergelijk de initiële kosten en de maandelijkse kosten van verschillende systemen.
  5. Ondersteuning: Goede klantenservice en technische ondersteuning zijn cruciaal om problemen snel op te lossen.

Hoe kan ik mijn personeel trainen op een nieuw kassa systeem?

Een goed systeem moet eenvoudig te gebruiken zijn, maar training is nog steeds essentieel om ervoor te zorgen dat je personeel het systeem efficiënt kan bedienen. Veel leveranciers bieden standaard trainingssessies aan bij de implementatie van het systeem. Deze trainingen omvatten meestal zowel de werking van de kassa als de backoffice functies, zodat je personeel goed voorbereid is op alle aspecten van het systeem. Mocht je behoefte hebben aan extra trainingen, dan zijn deze altijd aan te vragen.

Koop jouw horecakassa bij Unitouch! 

Jouw kassa systeem kopen bij Unitouch biedt een oplossing die aan al deze voorwaarden voldoet. Ons systeem is ontworpen om mee te groeien met je bedrijf, met een uitgebreide rapportagemodule voor het beste overzicht van je omzet. Via onze online backoffice is het eenvoudig om aanpassingen te maken aan de kassa, zodat je altijd de juiste artikelen en prijzen paraat hebt. Unitouch staat klaar met uitgebreide ondersteuning en trainingen om ervoor te zorgen dat je team snel en effectief kan werken met onze kassa’s! 

Kom in contact!

Ontdek meer blogs

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.