Unitouch Logo

Ontdek de voordelen van een horeca kassa voor jouw bedrijf

Een goed horeca kassasysteem is niet alleen een noodzaak, maar kan ook een krachtig instrument zijn om de efficiëntie te verhogen, de klantenservice te verbeteren en de winstgevendheid te maximaliseren. Laten we eens kijken naar de voordelen die het kassasysteem van Unitouch, kan bieden voor verschillende typen horecabedrijven.

6 redenen om te kiezen voor een kassasysteem van Unitouch!

1. Efficiënt bestelproces

Dankzij een horeca kassa van Unitouch worden bestellingen automatisch en snel gesorteerd op volgorde, waardoor jouw team nog sneller en efficiënter kan werken. Het systeem maakt het mogelijk om elke bestelling direct op tafel, klantnaam of barkruk te registreren, waardoor fouten worden geminimaliseerd en de bediening soepeler verloopt.

2. Flexibiliteit in betalingen

Of het nu gaat om gesplitste betalingen of het accepteren van voorschotten van vaste klanten, een horeca kassa van Unitouch biedt buitengewone flexibiliteit in betalingsmogelijkheden die tegemoet komen aan de behoeften van jouw klanten. Dit draagt aanzienlijk bij aan een verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit.

3. Verbeterde communicatie

Een geavanceerd kassasysteem maakt snelle en soepele communicatie mogelijk tussen de bediening en de keuken. Door direct aan tafel bestellingen op te nemen en gebruik te maken van handige look-ups en menu’s, wordt het bestelproces gestroomlijnd en worden fouten drastisch verminderd. Koppelingen met keukenmonitoren zorgen ervoor dat bestellingen snel en nauwkeurig worden doorgegeven, wat de algehele efficiëntie aanzienlijk verhoogt.

4. Rapportage en analyse

Met een geavanceerde horeca kassa kun je moeiteloos rapportages genereren voor managementondersteuning. Deze rapporten bieden gedetailleerd inzicht in verkoopcijfers, voorraadbeheer en personeelsprestaties, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen om de bedrijfsvoering te optimaliseren en de winst te maximaliseren.

5. Integratie met andere systemen

Een kassasysteem van Unitouch integreert naadloos met belangrijke systemen zoals betaalterminals en financiële administratie. Hierdoor verloopt je bedrijfsvoering uitermate efficiënt, zodat je meer aandacht kunt besteden aan het bieden van een uitstekende ervaring aan je klanten.

6. Meer overzicht, meer rendement

Met een geavanceerde horecakassa krijg je een diepgaander inzicht in je bedrijfsvoering. Dit helpt je processen te verbeteren, kosten te verlagen en de algehele efficiëntie drastisch te verhogen. Het resultaat? Aanzienlijk hoger rendement voor je horecabedrijf!

Kies voor een kassa systeem van Unitouch!

Een horecakassasysteem van Unitouch biedt alle benodigde tools voor een bloeiend bedrijf, van het opnemen van bestellingen tot het genereren van uiterst gedetailleerde rapportages. Dit systeem biedt alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.