Unitouch Logo

De belangrijkste functies van een horecakassa

De belangrijkste functies van een horecakassa: Ontdek de voordelen bij Unitouch

In de dynamische wereld van de horeca is een betrouwbaar en efficiënt kassasysteem essentieel voor een soepele bedrijfsvoering en hoge klanttevredenheid. Bij Unitouch begrijpen we dit als geen ander. Onze kassasystemen zijn ontworpen om aan alle behoeften van jouw horecabedrijf te voldoen. Ontdek de belangrijkste functies van een horecakassa en hoe Unitouch hierin uitblinkt.

1. Geavanceerd tafelbeheer

Bij Unitouch bieden we geavanceerd tafelbeheer, waarmee je eenvoudig tafels kunt toewijzen, bestellingen per tafel kunt bijhouden en rekeningen kunt splitsen. Dit zorgt voor een efficiënte en foutloze bediening, waardoor je personeel zich kan concentreren op het leveren van uitstekende service.

2. Realtime voorraadbeheer

Onze kassasystemen zijn uitgerust met geïntegreerd voorraadbeheer, waardoor je altijd inzicht hebt in je voorraadniveaus. Unitouch waarschuwt je wanneer artikelen bijna op zijn, zodat je nooit misgrijpt en altijd voorbereid bent op drukke momenten.

3. Directe bestelinformatie naar de keuken

Met de Unitouch horecakassa’s worden bestellingen direct naar de keuken gestuurd, waardoor de doorlooptijd van bestellingen wordt verkort en fouten worden geminimaliseerd. Dit zorgt voor een naadloze samenwerking tussen bediening en keuken, wat de algehele efficiëntie verhoogt.

4. Ondersteuning voor diverse betalingsmethoden

Onze systemen ondersteunen een breed scala aan betalingsmethoden, waaronder contant, pinpas, creditcard, en mobiele betalingen zoals Apple Pay en Google Wallet. Dit geeft jouw klanten de vrijheid om te betalen zoals zij dat willen, wat de klanttevredenheid verhoogt.

5. Uitgebreide rapportage en analyse

Unitouch horecakassasystemen genereren gedetailleerde rapporten over verkoopcijfers, piekuren, en de prestaties van specifieke menu-items. Deze data is essentieel voor het maken van weloverwogen beslissingen en het optimaliseren van je bedrijfsvoering.

6. Gebruiksvriendelijkheid

Onze kassasystemen zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Een intuïtieve interface zorgt ervoor dat je personeel snel en efficiënt kan werken, zelfs tijdens de drukste uren. Dit minimaliseert de trainingstijd en voorkomt fouten.

7. Sterke beveiliging

Veiligheid is een prioriteit bij Unitouch. Onze kassasystemen zijn voorzien van sterke beveiligingsfuncties zoals gebruikersrechtenbeheer en versleutelde transacties, waardoor zowel je bedrijfsgegevens als klantinformatie veilig zijn.

Waarom Kiezen voor Unitouch kassasystemen?

Bij Unitouch krijg je niet zomaar een kassasysteem; je krijgt een complete oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van jouw horecabedrijf. Onze systemen combineren geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid en betrouwbare ondersteuning. We bieden uitgebreide uitleg en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je kassasysteem haalt.

Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos in je bedrijfsvoering te integreren en de efficiëntie te verhogen. Of je nu een klein café of een groot restaurant runt, Unitouch heeft de perfecte kassasysteemoplossing voor jou. Natuurlijk zijn er nog talloze andere opties in het kassasysteem die onmisbaar zijn.

Wil je meer weten over hoe Unitouch jouw bedrijf kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie. Unitouch staat klaar om je te helpen met de perfecte oplossing voor jouw horecazaak!


Kom in contact!

Ontdek meer blogs

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.