Unitouch Logo

Ontdek het perfecte kassasysteem voor jouw horecabedrijf met Unitouch

Als trotse eigenaar van een horecazaak begrijp je als geen ander dat het kiezen van het juiste kassasysteem een cruciale rol speelt in het soepel laten verlopen van je bedrijfsvoering. Of je nu een bruisend restaurant, gezellig café, trendy bar of mobiele foodtruck runt, Unitouch biedt een scala aan oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Laten we eens dieper ingaan op hoe Unitouch jou kan helpen bij het vinden van het ideale kassasysteem!

Is het kassasysteem geschikt voor mijn type horecabedrijf?

Bij Unitouch draait alles om maatwerk en flexibiliteit. Ongeacht het type horecagelegenheid dat je runt, er is een kassasysteem dat naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften en bedrijfsmodel. Hier zijn enkele voorbeelden van kassasystemen die perfect passen bij verschillende soorten horecabedrijven:

Unitouch X-1580: De alleskunner voor uw zaak

Met zijn stijlvolle tabletdesign is de X-1580 een veelzijdige oplossing die perfect past op de bar van een restaurant, café of bar. Dit kassasysteem kan zowel staand als hangend worden geplaatst en biedt een nieuw touchscreen met verbeterde beeldkwaliteit en duurzaamheid. Bovendien is het scherm ongevoelig voor warmte, trillingen en spatwaterdicht, wat perfect is voor de drukke omgeving van een horecazaak.

Unitouch U-1570: Nieuwe staande robuuste kassa

De U-1570 is speciaal ontworpen voor horecagelegenheden waar meerdere obers tegelijkertijd werken, zoals cafés. Met zijn robuuste constructie, spatwaterdichtheid en gebruiksvriendelijke interface is dit de perfecte keuze voor een drukke baromgeving. Het kassasysteem is zowel staand als hangend te plaatsen en biedt uitbreidingsmogelijkheden zoals extra printers en handterminals.

Unitouch X-1050: Compacte kassa voor als je weinig ruimte hebt

Voor kleine cafetaria’s, snackbars, kantines of kantines waar ruimte schaars is, is de X-1050 de ideale oplossing. Met zijn compacte ontwerp en ingebouwde thermische bonprinter past deze kassa perfect op elke bar of toonbank. Het heldere touchscreen en het 2-regelige klantendisplay maken het gemakkelijk om bestellingen snel en efficiënt af te handelen, zelfs tijdens de drukste uren.

Kies jouw perfecte afrekensysteem

Het kiezen van het juiste kassasysteem is een belangrijke beslissing voor elke horecaondernemer. Met Unitouch heb je de mogelijkheid om een systeem te kiezen dat niet alleen voldoet aan je huidige behoeften, maar ook schaalbaar is voor toekomstige groei. Ontdek nu hoe Unitouch jou kan helpen om de operationele efficiëntie te verbeteren en de klanttevredenheid te vergroten. Maak een weloverwogen keuze voor jouw bedrijf en geniet van naadloze transacties en moeiteloos beheer!

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.