Unitouch Logo

Gemak en innovatie in de horeca: Online bestellen, QR-code bestellingen en bestelzuilen

Gemak en innovatie in de horeca: Online bestellen, QR-code bestellingen en bestelzuilen

In de dynamische wereld van de horeca worden nieuwe technologieën steeds belangrijker voor het verbeteren van de klantbeleving en het optimaliseren van operationele efficiëntie. Laten we drie baanbrekende innovaties verkennen die jouw horecazaak naar een hoger niveau kunnen tillen: online bestellen en afhalen, bestellen via QR-codes en bestellen met behulp van bestelzuilen.

Online bestellen en afhalen

Online bestellen en afhalen is niet alleen handig voor klanten, maar biedt ook horecaondernemers de mogelijkheid om de operationele processen te stroomlijnen. Unitouch werkt samen met HeyTom.eu, een platform waarmee je eenvoudig je eigen bestelsite kunt maken. Klanten kunnen jouw volledige menukaart online bekijken, bestellen en direct afrekenen via iDeal, Bancontact of Payconiq. De bestellingen komen direct binnen via e-mail of worden geïntegreerd in je Unitouch kassasysteem, waardoor je geen enkele bestelling mist. Dit systeem is snel, gebruiksvriendelijk en biedt jou de controle over je online bestelproces.

Bestellen via QR-codes

Met HeyEmma.eu, een partner van Unitouch, kunnen klanten eenvoudig bestellen door simpelweg een QR-code te scannen die op hun tafel is geplaatst. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van QR-technologie om klanten zelf hun bestelling te laten plaatsen, wat niet alleen personeelstekorten opvangt, maar ook de service versnelt en de klanttevredenheid verhoogt. Betalingen kunnen direct worden afgehandeld via iDeal, Bancontact, Payconiq, Visa of Mastercard, afhankelijk van jouw voorkeuren.

Bestellen met behulp van bestelzuilen

Unitouch biedt ook oplossingen voor SelfService Kiosks, waarmee jouw klanten zelf hun bestelling kunnen invoeren, betalen en direct laten registreren in je kassasysteem. Dit systeem is ideaal voor drukke momenten waarop klanten snel bediend willen worden en biedt ook mogelijkheden voor upselling van aanvullende producten.

Unitouch: Jouw partner in innovatieve bestelsystemen

Bij Unitouch begrijpen we dat elke horecazaak uniek is en andere behoeften heeft. Daarom werken we samen met toonaangevende softwareplatforms zoals HeyTom.eu en HeyEmma.eu om op maat gemaakte oplossingen te bieden die jouw bedrijf helpen groeien en tegelijkertijd de klanttevredenheid maximaliseren. Onze systemen zijn ontworpen voor gebruiksgemak, betrouwbaarheid en naadloze integratie in jouw bestaande bedrijfsprocessen.

Wil je meer weten over hoe Unitouch jou kan ondersteunen bij het implementeren van deze innovatieve bestelsystemen in jouw horecazaak? Neem dan contact met ons op. Unitouch staat klaar om jou te helpen bij het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering en het bieden van de best mogelijke ervaring aan jouw klanten!


Kom in contact!

Ontdek meer blogs

Direct aan de slag met Unitouch

We begrijpen dat je klant wilt worden. We bieden alle mogelijke ondersteuning op het gebied van systeem en software om je een optimale ervaring te bieden. Als klant van Unitouch.eu geniet je namelijk van alle voordelen voordelen die wij al voor je hebben verzameld.


Vul alles over jezelf en je onderneming in en de dichtstbijzijnde Unitouch dealer neemt contact met je op.

Ontvang direct gratis de Unitouch
informatiefolder.

We houden je op de hoogte met tips & tricks, nieuwe systemen en leuke acties. Bovendien ontvang je gratis de Unitouch informatiefolder direct als download.